καλαθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διατήρηση Αποκίας με D.Hydei

Ένα video όπου εξηγούμε γρήγορα και απλά πως μπορούμε να διατηρήσουμε μια αποικία B. Dubia ώστε να έχουμε διαρκώς φρέσκια και φυσική τροφή για τα ερπετά.

Μερικά χαρακτηριστικά των δροσόφυλλων που πρέπει να γνωρίζετε:
1. Είναι πολύ πλούσια τροφή σε πρωτεΐνη (63.9%) και θρεπτικά συστατικά.
2. Τα περισσότερα ζώα τα τρώνε με μανία, οπότε πρέπει να είναι πολύ νόστιμα
3. Με την συνεχή τους κίνηση σε στεριά και νερό τραβούν τη προσοχή όλων των ζώων ακόμα και των πιο επιλεκτικών και δύστροπων στη διατροφή τους.
4. Διατηρούνται στην αρχική συσκευασία που σας αποστέλλονται χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε άλλο δοχείο ή τροφή για την διατήρηση τους.
5. Προσφέροντας δροσόφυλλα παράλληλα με άλλες ζωντανές τροφές προσφέρετε στο κατοικίδιο σας την απαραίτητη ποικιλία στη τροφή του. 
6. Δεν μυρίζουν, δεν κάνουν θόρυβο, δεν είναι απωθητικά για τους ανθρώπους όπως άλλες ζωντανές τροφές.

Παίρνοντας έτοιμη αποικία μπορείται να έχετε διαρκώς την φυσική τροφή για το κατοικίδιο σας, είτε είναι ψάρια είτε αμφίβια είτε μικρά ερπετά είτε μικρές ταραντούλες. Διατηρώντας την αποικία ουσιαστικά θα έχετε δια παντώς δωρεάν φυσική και πλούσια θρεπτική τροφή για τα κατοικίδια σας

 

Απλή και οικονομική λύση

Παρακολουθήστε το video

Blaptica Dubia Roaches

Ένα σύντομο video για να παρουσιάσουμε τα μεγέθη medium και large και την συσκευασία που στέλνουμε τις Dubia - έχουμε και τα μεγέθη small και extra small.

Ένα video όπου εξηγούμε γρήγορα και απλά πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αποικία B. Dubia ώστε να έχουμε διαρκώς φρέσκια και φυσική τροφή για τα ερπετά.


Οδηγίες για σκεύος διατήρησης, τροφή και θερμοκρασίες

Παίρνοντας στην καλύτερη τιμή της αγοράς μεγάλη ποσότητα πληθυσμού από B.Dubia μπορείται να δημιουργήσετε αποικία και να έχετε δωρεάν την φυσική τροφή του ερπετού σας.

 

Απλή και οικονομική λύση 

 

Τάισμα κατοικιδίων feeder


Στο συγκεκριμένο video δείχνουμε τα feeder - ζωντανή τροφή - που εκτρέφουμε και τα εμπορευόμαστε ζωντανά. Η εκτροφή τους είναι πολύ συγκεκριμένη και προσεκτική ώστε να μη μεταφέρονται αρρώστιες στα αγαπημένα μας κατοικίδια. Ως φυσική ζωντανή τροφή έχει πολλά θετικά σε σχέση με τη βιομηχανική , συσκευασμένη, νεκρή τροφή.


Οι γεωσκώληκες είναι μια πλούσια θρεπτικά τροφή. Τα θρεπτικά στοιχεία βρίσκονται στο ΕΔΩ

Στο video δείχνουμε τα μικρά σκουλήκια red worm, και τα μεγάλα nightcrawler, υπάρχει και μια τρίτη συσκευασία με μεσσαίου μέγεθος σκουλήκια που είναι nightcralwer μικρότερα. Όπως βλέπετε τα ψάρια έχουν ξετρελαθεί ακόμα και για τα μεγάλα nightcrawler (πολύς κόσμος φοβάται τα μεγάλα σκουλήκια για τα ψάρια του)

Περισσότερα ΕΔΩ

 

  • Σύγκριση τροφών για κατοικίδια +

    Στην αγορά κυκλοφορεί πλήθος από τροφές για τα αγαπημένα μας κατοικίδια (ψάρια, πτηνά, ερπετά, τρωκτικά, αμφίβια,αρθρόποδα κτλ). Κάθε τροφή έχει Read More
  • Τάισμα κατοικιδίων feeder +

    Στο συγκεκριμένο video δείχνουμε τα feeder - ζωντανή τροφή - που εκτρέφουμε και τα εμπορευόμαστε ζωντανά. Η εκτροφή τους είναι πολύ συγκεκριμένη Read More
  • Blaptica Dubia Roaches +

    Ένα σύντομο video για να παρουσιάσουμε τα μεγέθη medium και large και την συσκευασία που στέλνουμε τις Dubia - έχουμε και Read More
  • 1